ДУРОЊИЋ: “ОЧЕКУЈЕМ ДОБРА ИЗДАЊА ЗМАЈЕВА!”

11/10/2018ВЕСТИ

 

Двадесетједногодишњи Борко Дуроњић је близу броја од 50 утакмица за Змајеве и игра другу сезону у дресу Вождовца. Иза себе има велики број голова, али и асистенција, а посебно се памте голови у градским дербијима против Црвене звезде и Партизана. Са Змајевима је два пута прослављао свој рођендан, а сигурно је да су жеље усмерене ка највишим дометима.

Претходно коло за момке из Јерковића је готова прича: “Прошло је доста времена и утисци су се слегли. Утакмица се није одвијала како смо очекивали, јер смо играли задовољавајуће, а притом смо примили три гола после прекида. Одрадили смо анализу меча, учимо из наших грешака и наравно идемо даље.”

Пауза доноси добре тренинге и млад тим Вождовца ће на свом стадиону дочекати Младост из Лучана, навијачи памте Боркове три асистенције у Лучанима прошле године које су донеле победу од 3:1: “Пауза ће нам добро доћи после ритма среда – субота. Бодовно стање Младости показује о каквој се екипи ради. Међутим, очекујем наше добро издање и да ћемо на свом терену, пред својом публиком узети три нова бода.”

Борка ћемо ове недеље гледати и у дресу са државним грбом, Борко је и ранијих година са поносом носио дрес Србије: “Драго ми је да сам поново добио позив, јер дефинитивно је уследио као награда за партије у нашој лиги. Очекује нас интересантан меч са Француском и желим својом игром на најбољи начин да репрезентујем пре свега Србију и Вождовац.” истакао је Борко Дуроњић, нападач Змајева.

“Б” селекција Србије на челу са селектором Миланом Обрадовићем ће одиграти меч са екипом Француске 15.10. у СЦ Стара Пазова. Меч је заказан за 17:00.

Оставите коментар