Duronjić: „Pobeda nam mnogo znači“!

26/02/2018VESTI

Duronjić: „Pobeda nam mnogo znači“!

Goleada je viđena za devedeset minuta na „krovu šoping centra“, međutim, momci sa Voždovca su pokazali karakter i jasno stavili do znanja svima da žele tri boda. Dvostruki strelac je bio Nikola Srećković, jedan gol je delo Borka Duronjića.

Osećaj posle postignutog gola je fenomenalan: „Neverovatan osećaj donosi postizanje pogotka, a drago mi je da je stigao, kao i pobeda odmah nakon teškog gostovanja Vojvodini i nakon poraza. Izdigli smo se, te ostvarili pobedu koja nam mnogo znači.“ – istakao je Duronjić.

Sledi zanimljiv duel u Beogradu. Gostovanje učesniku evropskog proleća, gostovanje beogradskom rivalu, crveno belima sa Topčidera: „Očekivanja pred meč su kao i pred svaki drugi, biće nadigravanja, ali nadamo se i pozitivnom rezultatu.“ – reči su Borka Duronjića.

Navijači žele radovanje, ne propuštaju ni jednu utakmicu Voždovca ove sezone, ne smetaju im ni gostovanja, niti vremenski uslovi: „Poručujem da smo im zahvalni na neizmernoj podršci i neka nastave tako, jer želimo da se svi zajedno radujemo novim pobedama.“

Član uprave Aleksandar Bambulović je teško bolestan, ali prati dešavanja na „krovu“: „Veliku podršku upućujem i ja, kao i svi moji saigrači, za našeg velikog Macanka.“

Ostavite komentar