ДРАГАН АНИЧИЋ: “МОЖЕМО ДО ДОБРОГ РЕЗУЛТАТА”.

08/11/2018ВЕСТИ

У 16. колу Супер лиге, фудбалере Вождовца очекује још једно гостовање. У суботу ће Змајеви на гостовање ОФК Бачкој. Јавности се обратио Драган Аничић.

“Сигурно је да нас очекује опет једна тешка и захтевна утакмица, као што су уосталом и све утакмице у Суперлиги.” – започео је Аничић, тренер фудбалера Вождовца.

“Имамо позитиван помак у игри у задње две утакмице и надам се да ћемо тај континуитет наставити и у Бачкој Паланци. Очекује нас једна добра екипа која јесте у резултатској кризи, притом су променили и тренера и сигурно је да и они очекују са пуно мотива и пуно жеље ову утакмицу. Бачка је екипа која хоће да игра фудбал. Екипа која је састављена од технички врло добрих појединаца. Пре свих мислим на Младеновића, Гаврића, Мићића, Макарића и везном реду Ђорића и младог Пантића.” – скенирао је домаћина Аничић

“Идемо са умереним оптимизмом и надамо се да ћемо да имамо оптималне услове за игру и да ће нас бити бројчано исто на терену, ако се ти услови испуне можемо до доброг резултата. Момци својим радом и односом према обавезама како на тренингу, тако и на утакмици заслужују боље резултате него што су до сада, и мислим да ће ти резултати врло брзо доћи.” – наставио је Аничић.

Поменуо је шеф и кадровску ситуацију: “Нећемо у утакмици у Бачкој моћи да рачунамо на Михајлова који је добио црвени картон у Шапцу и не можемо да рачунамо на Јевтића који је повређен. Сви остали су у строју и стрпљиво чекају шансу.”

 

Оставите коментар