ДОБРОДОШАО СИКИМА!

11/01/2019ВЕСТИ

ПРВО ПОЈАЧАЊЕ ВОЖДОВЦА ЗА ПЛЕЈ ОФ – СИKИМИЋ ОПЕТ МЕЂУ ЗМАЈЕВИМА!

Управа Вождовца одлучна је у намери да се клуб врати у горњи део табеле и у борбу за плеј оф, што показује и први трансфер у зимском прелазном року. У редове Змајева вратио се искусни нападач Предраг Сикимић са којим ће клуб добити право појачање у нападу.

Сикимић ће у наредних годину дана, на колико је потписан уговор, покушати да учини Змајеве убојитијим и ефикаснијим испред противничког гола.

„У Вождовцу сам први пут играо 2015. године када сам се вратио са Тајланда, и утисак је тада, као и сада да клуб константно напредује у сваком смислу. У тиму је и даље пар момака који су играли са мном када сам први пут дошао, тако да сам се и сада јако брзо адаптирао. Вождовац је једноставно таква средина, да се играч осећа пријатно, како због саиграча, тако и због људи који раде у клубу да обезбеде најбоље могуће услове за рад играча.“, истакао је Сикимић.

Сикимић је пре две године одличним играма и головима у дресу Вождовца привукао пажњу Црвене Звезде, која је била одлучна у томе да доведе искусног центарфора, и у томе успела. Kао неко ко је променио доста клубова у Србији, Сикимић може да направи паралелу између Вождовца и осталих клубова, „Вождовац је клуб који се издваја од осталих, стабилан је клуб и у последњих година направио је неке одличне трансфере што је доказ да се у клубу добро ради. Могло би се рећи да је Вождовац клуб који се издваја и организациони и инфраструктурно и да спада у сам врх српског фудбала“.

Вождовац је зимску паузу дочекао на 11. месту табеле Суперлиге: „Kлуб по свим параметрима заслужује да буде у горњем делу табеле, тога смо сви свесни, и са саиграчема ћу радити на томе да пролеће сви у клубу дочекамо у много бољем расположењу“, одлучан је Сикимић.

Вождовац ће први део припрема за наставак такмичења у Суперлиги Србије провести у Београду, док је за 27. јануар планиран пут у Анталију, где је на распореду одигравање четири пријатељска меча са иностраним клубовима.

 

Оставите коментар