Đorđević i Blagojević pojačali Voždovac

19/01/2022VESTI

Da je dovođenje najkvalitetnijih mladih igrača na tržištu strategija Zmajeva potvrđeno je i u ovom prelaznom roku.

Dres Voždovca u naredne tri ipo godine nosiće Andrej Blagojević i Mateja Đorđević. Talentovani Beograđani ponikli su u omladinskoj školi Partizana dok dolazak na Krov vide kao veliki iskorak u svojoj profesionalnoj karijeri.

”Izuzetno mi je drago što sam došao u Voždovac. Upoznao sam deo tima i drago mi je da u klubu vlada pozitivna atmosfera. Odgovara mi stil igre koji neguje Voždovac, mislim da ću brzo da se prilagodim. Na meni je da vredno radim i što više napredujem i smatram da je Voždovac najbolja sredina za to”, jasan je dvadesetogodišnji Blagojević.

Godinu dana mlađi saigrač deli utiske o pozitivnoj atmosferi na Krovu.

”Presrećan sam sto sam u Voždovcu, prvi utisci su fenomenalni, velika mi je čast što sam ovde. Jedva čekam da dobijem šansu, smatram da sam fudbalski i fizički spreman. Voždovac je odličan klub za razvoj mladih fudbalera, mislim da ću se brzo uklopiti. Nadam se da ćemo napraviti što bolje rezultate u predstojećem delu sezone”, ističe Đorđević.

Prvi čovek kluba, gospodin Miloš Mirković, zadovoljan je što su u ovom prelaznom roku u klub stigla dva velika potencijala srpskog fudbala.

 ”Prepoznatljivost koju Voždovac ima kao sredina za razvoj mladih igrača potvrđena je i dovođenjem Blagojevića i Đorđevića. Verujem da će se brzo uklopiti u sistem igre koju stručni štab Aleksandra Linte preferira, a da će klub u njima dobiti pojačanje na duge staze.”

Andrej Blagojević nastupa na poziciji ofanzivnog veznog dok je Mateja Đorđević konkurent za poziciju štopera.

Ostavite komentar