Dimeski ponovo u reprezentaciji Severne Makedonije

03/06/2023VESTI

Mladi fudbaler Voždovca, Andrija Dimeski, dobio je poziv da nastupi za reprezentaciju Severne Makedonije uzrasta od 18 godina.

Izabranike gospodina Tonija Jakimoskog 16. i 18. juna u Bukureštu očekuju prijateljski dueli sa Rumunijom, a selektor Severne Makedonije za tu priliku računaće i na talentovanog fudbalera beogradskog kluba.

Sportski direktor kluba sa Dušanovca, gospodin Bojan Leontijević, izrazio je zadovoljstvo zbog novog poziva u državni tim. 

„Kao što uvek i ističemo, veoma smo počastvovani zbog pozivanja naših igrača u reprezentativne selekcije. Posebno nas raduje kada su pozivi učestali, jer to pokazuje da su igrači opravdali ukazano poverenje. To je ujedno i veliki podstrek svima u klubu da nastavimo sa još kvalitetnijim radom kako bi se trend poziva nastavio“, rekao je gospodin Leontijević.

Dimeski je na prethodnom okupljanju upisao prve minute u dresu sa državnim grbom. 

„Igrao sam na prošloj utakmici, nisam imao tremu, samouvereno sam ušao u meč. Verujem da će mi to sada značiti jer sam upoznat sa saigračima i principima igre“, kazao je perspektivni defanzivac Voždovca i dodao:

„Saigrači i ceo stručni štab su me lepo prihvatili. Nadam se da sam opravdao očekivanja selektora i na narednom okupljanju ću dati sve od sebe kako bismo ostvarili još bolje rezultate. Ovi nastupi za reprezentativnu selekciju su za mene veliko i značajno iskustvo“.

Ostavite komentar