Derbi – Vožd dočekuje Rad na Krovu

21/02/2021VESTI

Nova nedelja i nova prilika za osvajanje bodova. U okviru 23. kola Super lige Srbije, fudbaleri Voždovca u ponedeljak igraju derbi meč protiv komšijskog kluba sa Banjice – FK Rad.

Zmajevi posle tri utakmice u prolećnom delu sezone i dalje zauzimaju 10. poziciju sa 29 godova dok su Građevinari 16. sa devet bodova manje.

Gospodin Jovan Damjanović, šef stručnog štaba Voždovca, istakao je važnost ovog meča za samopozdanje njegovog tima, ali i dalji plasman.

Želimo da igramo kvalitetan i dobar fudbal, kao i do sada. Bitno je da u utakmicu uđemo sa pravim stavom, da nametnemo sopstveni ritam i kontrolišemo igru. Rad je uvek neugodan protivnik, poseduju kvalitet i imaju izuzetnog trenera. Bez obzira na sve to, mi nemamo mnogo izbora – idemo na pobedu kao i uvek„, jasan je Damjanović.

Utakmica između Voždovca i Rada na programu je u ponedeljak s početkom u 15 časova na krovu Tržnog centra Stadion. Meč možete pratiti na prvom programu Arena Sporta u multiprenosu, kao i putem sajta i društvenih mreža fudbalskog kluba Voždovac.

Ostavite komentar