Denis Prtenjača na čelu Omladinske škole Voždovca

Zajedno sa dolaskom Branka SoseBabića u Voždovac na mesto Savetnika za stručna pitanja, Zmajevi su dobili i novog direktora omladinske škole, gospodina Denisa Prtenjaču.

Dosadašnji direktor omladinske škole, Slobodan Živojinović, u klubu nastavlja da obavlja funkciju koordinatora mlađih selekcija čime je dolaskom novog direktora postignuta promena u strukturi, zarad veće efikasnosti i još boljih rezultata.

Na današnjem sastanku rukovodstva kluba, sa trenerima omladinske škole, na kom su predstavljeni Prtenjača i gospodin Sosa Babić, generalni direktor Zmajeva, Miloš Mirković, obratio se sledećim rečima:

”Dosadašnji rad omladinske škole potvrda je slogana koji krasi Voždovac – da smo klub kao nijedan drugi. Posao koji je Slobodan Živojinović obavljao u prethodnih godinu dana bio je jako dobar, ali i njemu je, kao i sekretaru Luki Vojinoviću potrebna pomoć kako bi se dobri rezultati nastavili i podigli na još veći nivo.”

Rezultati koje je Denis Prtenjača postigao vodeći omladinsku školu fudbalskog kluba Čukarički, samo su jedan u nizu razloga zašto je Voždovac želeo da vođenje škole prepusti baš njemu:

”Poziv da radim u klubu kakav je Voždovac smatram privilegijom i čast mi je što sam deo jednog ovakvog organizovanog kolektiva. Temeljnim radom i posvećenošću mislim da mogu da doprinesem napretku omladinskog pogona”, rekao je gospodin Prtenjača po dolasku na Krov.

Glavni cilj fudbalskog kluba Voždovac je da u okviru svoje omladinske škole stvara igrače za A selekciju, ali i da treneri koji su deo kluba, stasavaju u ozbiljne fudbalske stručnjake na čemu će posebno raditi gospodin Babić kroz edukaciju.

Ostavite komentar