DEJAN GEORGIJEVIĆ IGRAČ MESECA OKTOBRA!

06/11/2017VESTI

Voždovac igra dobro, Voždovac je klub koji napreduje konstantno. Voždovac iza sebe ima rezultate, rezultati vode klub ka Evropi. Zmajevi će nastaviti da se bore za sam vrh tabele.

Oktobar mesec je prošao dinamično za Zmajeve. U upravo završenom mesecu, Voždovac je ostvario dve pobede, protiv gradskih rivala Zemuna (6:1) i Rada (3:0), donet je bod sa teškog gostovanja u Nišu (1:1) i pretrpljen je poraz od takođe ekipe iz glavnog grada, Čukaričkog (1:2).

Od 11 postignutih golova, 7 golova su remek delo Dejana Georgijevića. Tri gola je dao Zemunu, sva tri puta bio strelac u meču sa građevinarima, a postigao je i gol na Banovom Brdu. Samim tim i ne čudi činjenica da je proglašen za najboljeg igrača meseca od strane sportskih novinara. 

Dejan je imao 46 bodova, četiri više od Zorana Tošića iz Partizana i 12 više od Ričmonda Boaćija iz Crvene zvezde.

Originalan tekst možete pročitati i na našoj stranici i na zvaničnom sajtu novinske agencije MONDO.

IZVOR: http://mondo.rs/a1054532/Sport/Fudbal/Superliga-igrac-meseca-Dejan-Georgijevic-Vozdovac.html

 

„Mister het-trik“ obeležio superligaški oktobar

Napadač Voždovca dobio najviše glasova sportskih novinara u izboru za igrača meseca.

Dejan Georgijević trenutno igra u životnoj formi, a sjajne partije 23-godišnjeg napadača zaslužile su i priznanje.

U tradicionalnoj anketi za najboljeg fudbalera meseca u Superligi, koju organizuju kolumnista MONDA i novinar SOS kanala, Nebojša Petrović i Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, centarfor Voždovca dobio je najviše glasova sportskih novinara iz Srbije.

Georgijeviću je pripalo 46 bodova, četiri više nego vezisti Partizana, Zoranu Tošiću, a do poslednje runde glasanja u konkurenciji za priznanje bio je i napadač Crvene zvezde, Ričmond Boaći, koji je na kraju završio kao treći sa 34 boda.

Podsetimo, mladi napadač „zmajeva“ postigao je dva het-trika, protiv Zemuna i Rada, a zatresao je i mrežu Čukaričkog, u porazu svog tima na Banovom brdu.

Ostavite komentar