DANAS IGRA VOŽDOVAC! SVI NA KROV!

05/06/2020VESTI

Naši fudbaleri se danas u okviru 28. kola Superlige Srbije sastaju sa ekipom Napretka. Meč na stadionu Voždovca kojim će biti otvoreno ovonedeljno kolo počinje u 20 časova. Direktan televizijski prenos obezbeđen je na kanalima Arene Sport, a prisustvo publike biće takođe moguće na stadionu, pod posebnim uslovima.

Svi posetioci će na stadionu morati da sede na zapadnoj tribini uz poštovanje distance i propisanih preporuka za ponašanje zbog sprečavanja širenja Koronavirusa.

Naime, kapacitet stadiona je dodatno smanjen, a za navijače će biti otvorena samo zapadna tribina za koju se KARTE NEĆE PRODAVATI, VEĆ ĆE MOĆI DA SE PREUZMU NA INFO PULTU ŠOPING CENTRA STADION. 

Karte će moći da se preuzmu na sam dan utakmice, od 10 časova pa do početka utakmice, ili do momenta kada sve karte budu podeljene. Zbog ograničenog kontigenta karata pozivamo sve navijače da što ranije dođu u Šoping centar Stadion i preuzmu svoje karte. 

Jedno punoletno lice će uz ličnu kartu moći da preuzme maksimum DVE ULAZNICE, a deci do 7 godina nije potrebna ulaznica za ulazak na ovu utakmicu.

VIDIMO SE NA KROVU!

Ostavite komentar