Дамјановић: Морамо да парирамо интензитету Партизанове игре

10/12/2020ВЕСТИ

На само два кола до зимске паузе, Змајеве очекује једна од најтежих утакмица у првенству.

Ипак, окршаји попут овог који следи против екипе Партизана, прилика су да играчи Вождовца себе представе у најбољем могућем светлу и покушају да дођу до позитивног резултата.

Квалитета противника свестан је и шеф струке Змајева, господин Јован Дамјановић, али у њиховој највећој снази види и прилику свог тима:

”Партизан је у јако доброј форми и серији. Играју агресиван и организован фудбал са доста снаге и интензитета. Квалитет који поседују је неоспоран, а ми ћемо пробати да достигнемо тај интензитет и преузмемо контролу, уколико то буде могуће.”

Код куће, на Крову, Вождовац је везао серију од осам утакмица без пораза што је показатељ рада ове младе екипе током читаве сезоне.

”Континуитет добрих игара је евидентан, доминантни смо на терену и имамо разлога да будемо оптимисти. Верујем да ћемо пре свега одиграти једну квалитетну утакмицу. Момци су радили вредно и овакве утакмице могу да им донесу много тога доброг”, закључио је Дамјановић.

Утакмица између екипа Вождовца и Партизана игра се у суботу, 12.12. од 17 часова на стадиону ФК Вождовац уз директан пренос на каналу Арена Спорт 1.

Оставите коментар