ЦВЕТИЋАНИН: “СРЕЋАН САМ ЗБОГ ГОЛА, ДАЈЕМ 300% ОД СЕБЕ НА ТРЕНИНЗИМА!”

23/05/2020ВЕСТИ

Млади Лука Цветићанин дошао је међу ‘Змајеве’ на пролеће 2019. године као један од најталентованијих играча генерације која је рођена 2003. године.

Деби у Суперлиги уследио је на почетку сезоне у мечу против Младости из Лучана када се са 16 година представио широј фудбалској јавности у показао какав фудбалски бисер у својим редовима има Вождовац.

У данашњем тренинг мечу против Колубаре Цветићанин је ушао у игру у другом полувремену у и постигао погодак у 87. минуту игре. 

Млади Цветићанин напомиње да је срећан због гола и да је он плод његовог преданог рада. 

– Пре свега задовољан сам својом игром и залагањем на данашњем мечу. Од кад сам се вратио из карантина и када смо наставили са тренинзима дајем 300% од себе да докажем зато сам доведен у Вождовац. Гол који сам постигао је само подстрек да још јаче и још боље радим. Осећај је феноменалан и једва чекам да постигнем следећи погодак. – задовољан је млади фудбалер.

Цветићанин констатује и да је атмосфера на тренинзима феноменална и да цела екипа жељно ишчекује наставак првенства. 

– Екипа из дана у дан ради на све боље и посвећујемо пажњу свим детаљима који могу да одреде резултате наредних мечева. Атмосфера дуго није била овако позитивна. Имамо још 7 дана да се спремимо ЗА меч са Мачвом и нема сумње да идемо у Шабац по три бода да “наплатимо” добар рад на тренинзима последњих недеља.

‘Змајеви’ настављају првенство у Шапцу утакмицом против Мачве 31. маја од 19:30 часова. 

Оставите коментар