CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC 5:1 (2:0)

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC 5:1 (2:0)

Stadion „Rajko Mitić“

Strelci: Ben u 18., Radonjić u 21., Joveljić u 52., Donald u 74., i Račić u 89. minutu za Zvezdu, a Luković u 72. minutu za Voždovac. 

Crvena zvezda je napadala od starta, što joj se i isplatilo.

U 18.minutu Ben je uspeo da savlada odbranu Voždovca i donese prednost domaćinu. Naleti su nastavili i samo tri minuta kasnije Radonjić povećava prednost nakon asistencije Bena.

Ipak ni Zmajevi se nisu predavali i imali su odgovore. Pokušali su udarcima iz daljine Petrović i Duronjić, nisu imali sreće, a najbolju šansu je imao Mašović u 34.minutu je pogodio stativu posle solo prodora.

Drugo poluvreme bolje opet otvara domaćin i u 52.minutu golom Joveljića dolazi do nove prednosti.

Zmajevi su nastavili da igraju i u 64.minutu u prilici je Duronjić, imao je prazan gol pred sobom, ali sa linije je spasio svoj gol Filip Stojković.

Pretila je i Zvezda, ali Mihajlov i Čupić su uspevali da sačuvaju gol Zmajeva. Voždovac je uspevao da se odbrani novim napadima domaćin i ne samo da se odbrani, pretio je, tako da su Zmajevi došli do smanjenja vođstva. Sjajna akcija Pavićevića i Ćirkovića po desnoj strani, još bolji pas za Srećkovića koji nesebično asistira Lukoviću u 72.minutu za novi rezultat na semaforu. 

Radost nije dugo trajala,  u 74.minutu Donald na asistenciju Radonjića postiže novi gol za Zvezdu.

Uspeo je domaćin do kraja meča i da poveća vođstvo. U 89. minutu Račić je stavio tačku na ovaj susret.

Ostavite komentar