Ćirković pojačao Voždovac

11/01/2022VESTI

Zmajevi su započeli pripreme za prolećni deo sezone, a novo lice na Krovu je Aleksandar Ćirković koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom.

20-godišnji ofanzivac rođen je u Smederevskoj Palanci, ali je u mlađim kategorijama svoj fudbalski put gradio u Austriji gde je i započeo seniorsku karijeru. Usledila je jedna godina u Mačvi gde je protekle sezone bio na pozajmici, a odmah po povratku u svoj matični klub Admira iz Beča okušao se i u trećoj ligi Španije gde je polusezonu odigrao za Gimnastik iz Taragona.

Generalni direktor, gospodin Miloš Mirković, poželeo je Ćirkoviću dobrodošlicu u Voždovac.

Drago mi je što mladi igrači uvek rado dolaze u naš klub i to je dokaz da je ovo prava sredina za razvoj fudbalera. Pored internacionalnog, Ćirković ima i iskustvo igranja fudbala u Srbiji, što je veoma bitno za njegovu brzu adaptaciju. Želim mu mnogo sreće, a na njemu je da se nametne stručnom štabu i zasluži svoju šansu„, poručio je gospodin Mirković.

Novi igrač Zmajeva potvrdio je reči direktora i jasno istakao svoje ambicije i ciljeve.

Želeo sam da dođem u Beograd i da obučem dres Voždovca. Pratim kako tim igra cele sezone i izuzetno mi se sviđa sistem, a već sam se uverio u sjajne uslove i atmosferu u klubu. Cilj mi je da se što pre uklopim u tim, da zaslužim šansu i postignem što više golova i asistencija. Želim da pomognem ekipi da ostvari svoje ciljeve, a smatram da klub poput ovog zaslužuje da igra Evropu„, jasan je Ćirković.

Ostavite komentar