БОМБАРДЕР НА КРОВУ – АНДРИЈА ЛУКОВИЋ ПОНОВО У ДРЕСУ ВОЖДОВЦА

18/07/2018ВЕСТИ

Вратио се  Андрија поново међу Змајеве. Дрес је сачекао Луковића, сачекао га је и његов број 20! Пролетос је Андрија био први стрелац Вождовца, на 26 утакмица је постигао 9 голова и забележио 3 асистенције. Тресле су се мреже Звезде, Партизана, Рада, Јавора, Бачке, Напретка, Земуна.. У Суперлигашким оквирима има преко 100 одиграних утакмица, а не бледи ни слика носиоца златне медаље са европског шампионата у Литванији, када је Србија управо голом Луковића савладала Француску! 

Једно од највећих појачања овог лета на “крову”. Још један доказ доброг рада спортског сектора Вождовца.

“Већ сам био у Вождовцу и ништа ми није страно и знам о коликој величини клуба се ради. Желео сам само у Вождовац да дођем и да се вратим у клуб, где се осећам као код куће.” – са великим осмехом започиње Андрија.

“Било је и бољих финансијских понуда, али одабрао сам Вождовац, јер се врло добро знамо. Познајем средину, људе, атмосферу. Желим да наставимо тамо где смо стали прошле сезоне и да направимо нови корак, али и да напредујемо и да се радујемо заједно новим победама.” – истакао је Андрија Луковић приликом промоције.

Андрија Луковић је потписао уговор на 3 године.

 

Оставите коментар