BOMBARDER NA KROVU – ANDRIJA LUKOVIĆ PONOVO U DRESU VOŽDOVCA

18/07/2018VESTI

Vratio se  Andrija ponovo među Zmajeve. Dres je sačekao Lukovića, sačekao ga je i njegov broj 20! Proletos je Andrija bio prvi strelac Voždovca, na 26 utakmica je postigao 9 golova i zabeležio 3 asistencije. Tresle su se mreže Zvezde, Partizana, Rada, Javora, Bačke, Napretka, Zemuna.. U Superligaškim okvirima ima preko 100 odigranih utakmica, a ne bledi ni slika nosioca zlatne medalje sa evropskog šampionata u Litvaniji, kada je Srbija upravo golom Lukovića savladala Francusku! 

Jedno od najvećih pojačanja ovog leta na „krovu“. Još jedan dokaz dobrog rada sportskog sektora Voždovca.

„Već sam bio u Voždovcu i ništa mi nije strano i znam o kolikoj veličini kluba se radi. Želeo sam samo u Voždovac da dođem i da se vratim u klub, gde se osećam kao kod kuće.“ – sa velikim osmehom započinje Andrija.

„Bilo je i boljih finansijskih ponuda, ali odabrao sam Voždovac, jer se vrlo dobro znamo. Poznajem sredinu, ljude, atmosferu. Želim da nastavimo tamo gde smo stali prošle sezone i da napravimo novi korak, ali i da napredujemo i da se radujemo zajedno novim pobedama.“ – istakao je Andrija Luković prilikom promocije.

Andrija Luković je potpisao ugovor na 3 godine.

 

Ostavite komentar