Bogdanović postao Zmaj

18/09/2020VESTI

Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa pojačanjima za tekuću sezonu! Na Krov je stigao 21-godišnji Aleksandar Bogdanović koji igra na poziciji štopera.

Generalni direktor kluba Miloš Mirković, nije krio zadovoljstvo što će dres Voždovca obući još jedan perspektivni igrač.

Zadovoljstvo nam je što fudbaleri Voždovac prepoznaju kao pravu sredinu za svoj razvoj. Okosnicu našeg tima iz godinu u godinu čine upravo mladi igrači poput Bogdanovića, te ne sumnjam da će uz uslove kakve ima ovde na Krovu, pokazati svoj pun potencijal„, poručio je Mirković.

Mladi Nišlija prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a potom se oprobao u inostranstvu. Posle epizoda u Portugaliji i Sloveniji, odlučio je da se vrati i ponovo zaigra na srpskim terenima.

Prija mi što dolazim u klub kao što je Voždovac. Već godinama unazad izdvajaju se po odličnim uslovima, organizaciji i pre svega radu sa mlađim igračima što me posebno raduje„, istakao je Bogdanović.

Visoki štoper nije imao priliku da se oproba u srpskom seniorskom fudbalu, ali mu neće biti problem da se uklopi u sistem Voždovca.

Ekipa je mlada i igra napadački fudbal, verujem da takvim pristupom možemo da ostvarimo dobre rezultate. Poznajem većinu novih saigrača, imao sam priliku da igram sa njima ili protiv njih, tako da sam svestan kvaliteta koji ovaj tim poseduje. Uvek dajem svoj maksimum na treninzima, radim na sebi i individualno, te se nadam da će se to pokazati i kroz moju igru u dresu Voždovca„, jasan je Bogdanović.

Dobro nam došao Aleksandre!

Ostavite komentar