Bogdan Jočić sleteo na Krov

29/08/2022VESTI

Bogdan Jočić novi je igrač fudbalskog kluba Voždovac! 21-godišnji vezni igrač danas je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom.

Jočić se srpskoj fudbalskoj javnosti predstavio kroz mlađe kategorije Crvene zvezde, a potom se otisnuo put italijanske Verone. U Primaveri je upisao 45 nastupa, postigao 12 golova uz šest asistencija. Protekle sezone zaigrao je i u Super ligi, za Metalac iz Gornjeg Milanovca, kao pozajmljeni igrač a potom i u trećoj ligi Italije za Pro Verčeli. Kao jedan od većih talenata svoje generacije, nastupao je za sve mlađe selekcija reprezentacije Srbije.

Ofanzivni vezista u Voždovac stiže sa ambicijom da pomogne ekipi da napravi istorijski iskorak ka evro sceni i da se lično dokaže.

Drago mi je što ću zaigrati za najmlađu ekipu u Super ligi. Smatram da je ovo idealna sredina u idealnom trenutku za mene i moj dalji razvoj. Pokušaću da se što pre nametnem, pre svega kroz dobar i posvećen rad na treninzima, i da dobijem šansu da pomognem timu da nastavi sa dobrim rezultatima i održi visoku poziciju na tabeli. Izgradnja napada, završnica i postizanje golova je nešto u čemu najviše mogu da doprinesem ekipi, te se nadam da će toga biti što više”, jasan je Jočić.

Gospodin Miloš Mirković poželeo je mladom Beograđaninu dobrodošlicu na Krov.

Nije tajna da je Voždovac već godinama unazad najbolja sredina za razvoj mladih igrača, te sam siguran da će Jočić to iskoristiti na pravi način. Kao igrač koji ima inostrano iskustvo, posebno iz Italije gde se igra izuzetno kvalitetan fudbal, verujem da će uz dobar rad i požrtvovanost moći da postane važan šraf naše ekipe. Želim mu mnogo sreće i uspeha u dresu Voždovca”, poručio je prvi čovek kluba.

Ostavite komentar