BOGATO PROLEĆE PRED ALEKSANDROM FILIPOVIĆEM

23/03/2017VESTI
Aleksandra Filipovića očekuju izazovi kako u dresu Voždovca, tako i u dresu mlade reprezentacije Srbije.

Na „krov“ uskoro dolazi Vojvodina, utakmica sa Partizanom je kovertirana, a sledi sa istim protivnikom i repriza u kup utakmici, ali pre svega, Filipović će sa mladom selekcijom imati megdane sa Švedskom i Slovačkom, a sve u sklopu priprema za evropsko prvenstvo koje se održava u Poljskoj od 16.06. – 30.06.

„Partizan jeste prošao, a mi gledamo dalje. Ipak kratak osvrt postoji. Pristup protiv crno belih nam je bio kao i protiv svakog drugog protivnika, jer smo protiv domaćina želeli da igramo utakmicu kao i svaku drugu. Međutim, Partizan je pokazao da je sa razlogom jedna od najboljih ekipa u zemlji, te su kaznili svaku našu grešku.“ – osvrnuo se kratko Filipović na poslednji meč Zmajeva.

Nakon Partizana, Voždovac je domaćin Vojvodini: „Vojvodina je jedna organizovana ekipa koja ima dobre individualce. Moramo igrati na visokom nivou, imamo i prednost domaćeg terena, a i u borbi za plej of su nam svakako potrebni bodovi.“ – jasan je Filipović.

 

Između dva prvenstvena meča, slede dueli u dresovima sa državnim grbom: „Pred nama su dve prijateljske utakmice i želja nam je da se dobro spremimo za evropsko prvenstvo. Generacija je pokazala da je kadra da može da pobedi svakog protivnika i sigurno je da ćemo ići na pobede u oba susreta. jer imamo velika očekivanja u Poljskoj.“ – istakao je Aleksandar Filipović, uzdanica i Voždovca i mlade reprezentacije Srbije.

 

Ostavite komentar