БЛАГОЈЕВИЋ: „ЖЕЛИМО УСПЕХ НА СВАКОМ ПОЉУ“!

29/05/2017ВЕСТИ

Данас одмор престаје.

Данас селектор репрезентације до 20 година Милан Обрадовић прозива играче, а међу именима фудбалера ће се наћи и два Змаја, два поноса ФК Вождовац. Јовица Благојевић и Никола Срећковић.

„Одморили смо довољно, али се наставило активно, како бисмо били спремни за обевезе које нас чекају у дресу са државним тимом.“ – истиче Благојевић.

Подсетимо, селекција Србије ће одиграти два пријатељска меча, са Израелом на гостујућем терену 05.06. и са Грчком у Новом Саду 09.06. : „До сада нисам имао прилике да будем са старијом селекцијом, те ми је ово изузетно велика част да се нађем у друштву ових момака. Очекују нас две квалитетне екипе, али желимо да правимо повољне резултате.“ – наглашава Благојевић.

Јовица иако веома млад, умео је да се носи са изазовима на четири фронта. Зпажене су роле биле и у суперлиги и у купу и у утакмицама репрезентације и у утакмицама омладинаца: „Након резимеа, могу бити задовољан сезоном. Подвукао сам црту, одиграо сам доста утакмица у премијерној сезони у супер лиги, постао стандардни члан репрезенатције Србије, а једина жал остаје, што нисмо отишли не европско првенство.“

Следећа сезона по Јовицином мишљењу, требала би да донесе корак више: „Сви верујемо да можемо да направимо већи успех, а предуслов су за то, добри резултати. Циљ који смо имали на почетку сезоне је остварен. Имали јесмо успоне и падове, што је и нормално. Међутим, на крају смо показали и карактер и јак колектив и заслужено смо се пласирали у првих осам екипа.“

Благојевић већ може да размишља о наредном првенству, Вождовац ће бити спреман: „Очекујем да будемо у самом врху табеле, јер мислим да Вождовац то и заслужује. Тежићемо да и у купу догурамо далеко, ка степенику бољем од ове сезоне. Такође долазе и репрезентативне обавезе и валификације за европско првенство које се одржава у Италији и уколико се пласирамо, мислим да можемо да направимо велики успех на такмичењу старог континента.“ – завршио је оптимистички Благојевић.

Оставите коментар