БЕОГРАДСКИ ДЕРБИ – ВОЖДОВАЦ ГОСТУЈЕ НА ТОПЧИДЕРУ

29/11/2018ВЕСТИ

У наредном колу фудбалери Вождовца гостују Црвеној звезди. Шампион државе ће угостити Змајеве одмах након европске утакмице и гостовања у Напуљу, а своја очекивања пред меч су изнели шеф стручног штаба Драган Аничић и капитен Милош Павловић.

Искусни стручњак на клупи Вождовца се осврнуо прво на успехе Црвене звезде: “Пре свега честитамо Звезди на успесима у овој такмичарској години. Постигли су феноменалне резултате у Европи и самим тим помогли срспком фудбалу. Код Звезде се види један континуитет у раду и види се рука тренера који је најбољи у Србији. Звезда има фантастичан стручни штаб који је предвођен Милојевићем и Косановићем.” – започео је Аничић.

“На утакмици нам неће бити ни мало лако. Кажу људи да је ова утакмица најлакша утакмица, међутим,  ја не делим то мишљење. Мислим да је то најежа утакмица, јер играте против екипе која је најбоља у Србији.” – наглашава Аничић.

Ипак Вождовац има јасне циљеве: “Сигурно је да нисмо у стању да претимо, али увек постоји онај делић наде, ако пружите све од себе и уђете са дозом респекта и без страха да може нешто да се уради на тој утакмици. Да не може ништа да се уради, ја не бих ишао на утакмицу, а не би ишли ни играчи. Очекујем да наставимо конинуитет игара које смо имали у претходним сусретима, али да нас на овој утакмици прати већа ефикасност. Све што направимо у току игре, покушамо и да материјализујемо. Уколико у томе успемо, добар резултат неће изостати.”

Милош Павловић има велики број утакмица у својим ногама: “Очекује нас једна веома интересантна и лепа утакмица, добар терен и леп амбијент, али и Звезда која је у лиги шампиона. Права прилика да играмо против једне европске Звезде. Добра шанса за млађе играче да се упореде са тим момцима који играју лигу шампиона, јер сви теже да једног дана буду на њиховом месту и да играју јаке утакмице.”

Павловић се сложио са шефом око анализе игре: “Очекујем  велику пожртвованост на терену и као што је шеф рекао, надам се да ће и напад прорадити и да ћемо успети да остваримо позитиван резултат”.

 

Оставите коментар