Babić novi Zmaj

28/06/2023VESTI

Fudbalski klub Voždovac doveo je u svoje redove Iliju Babića.

Radi se o momku koji igra na poziciji napadača. On je na Krov stigao na pozajmicu iz redova Crvene zvezde, a ugovor je potpisan na šest meseci uz opciju produžetka na još toliko.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević, predstavio je novu opciju u napadu Zmajeva.

„Ilija je fudbaler koga već duže vreme želimo u svojim redovima. Pripada grupi elitnih mladih igrača, ima karakteristike koje se uklapaju u naš model igre i verujemo da će se uklopiti u naš ambijent. Posebno ističemo činjenicu da je i kod njega bila izražena želja da dođe u naš tim, što je svakako preduslov za uspešnu saradnju“, kazao je gospodin Leontijević.

Dvadesetogdišnji napadač je ponikao u Kovilju, prošao je mlađe kategorije Vojvodine i Zvezde, a nastupao je u seniorskom timu Grafičara i Mladosti GAT.

Babić je otkrio zašto je izabrao baš tim sa Dušanovca i šta navijači mogu da očekuju od njega na terenu.

„Prijatno sam iznenađen koliki nivo profesionalnosti vidim na svakom koraku u klubu. Odlučio sam se da dođem baš u Voždovac jer mislim da je to sredina u kojoj mogu najviše da napredujem, kao i zbog toga što sam sa nekoliko igrača igrao zajedno ranije. Ekipa je sačinjena od kvalitetnih fudbalera i prisutna je zdrava konkurencija. Navijači od mene mogu da očekuju da svaku utakmicu dajem sve od sebe na terenu i da svojom brzinom i prodornošću donesem što više timu“, poručio je novi fudbaler kluba iz Braće Jerković.

Ostavite komentar