АРСИЋ: “ВРАТИЋЕМО ВОЖДОВАЦ НА МЕСТО КОЈЕ ЗАСЛУЖУЈЕ!”

15/05/2019ВЕСТИ

Лазар Арсић дошао је ове зиме као једно од најзвучнијих појачања прелазног рока и показао је да је врсни игач, а то показују и голови и акције у којима је Арсић учествовао, а које су завршавале поготцима.

У пролећном делу првенства Арсић је постигао три поготка уз исти број асистенција, што га сврстава на деобу другог места стрелаца екипе заједно са Сикимићем и Луковићем. Сјајан учинак за играча средине терена, а тога је и он свестан.

– Задовољан сам својим играма овог пролећа, иако сматрам да бих могао и требао да будем на вишем нивоу, као и цео тим. Завршићемо сезону у доњем делу табеле, што никако не приличи клубу какав је Вождовац. Почели смо сјајно, али су утакмице на страни биле проблем, док на свом терену немамо пораз у 2019. години и то сигурно говори да екипа има квалитет, само треба да то покаже и на утакмицама које се играју у гостима. 

Када је реч о следећој сезони, Арсић нема дилему  – Вождовац има тим за велика дела.

– Следеће сезоне морамо пуцати на сам врх табеле, то је оно што реноме клуба заслужује. Европске амбиције клуба су реалне по свим основама, и на нама је да на терену то и докажемо.

Као неко ко је имао прилике да игра у неколико клубова, како домаћих, тако и иностраних, Арсић говори и о условима које Вождовац пружа играчима.

– Вождовац је сигурно један од најорганизованијих клубова у којем сам имао прилике да играм. Саиграчи су сјајни људи пре свега, а затим и фудбалери. Тим је феноменалан спој искусних професионалаца и младих играча који могу да много науче од искуснијих колега. На “Крову” имамо све услове који су нам потребни и инфраструктура коју клуб поседује је заиста јединствена.

У последње две утакмице које је Вождовац играо на свом стадиону, против Мачве и Бачке, Арсић је био стрелац голова који су донели екипи опстанак у лиги.

– Срећан сам због важних голова и надам се да је ово последњи пут да се име Вождовца спомиње уз “опстанак у лиги”. Спремићемо се за највише домете у следећој сезони у то нема сумње. У недељу нас очекује утакмица против Спартака којом стављамо тачку на ову сезону, и било би лепо да и тамо постигнем погодак.

Фудбалери Вождовца играју против Спартака у Суботици у недељу од 19 часова. 

Оставите коментар