Antonijević sleteo na Krov

23/08/2023VESTI

Fudbalski klub Voždovac angažovao je Filipa Antonijevića koji je do sada bio prvotimac Vojvodine.

Dvadeset trogodišnji igrač došao je u beogradski klub na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa i nastavka saradnje na kraju sezone.

Mladi defanzivac ponikao je u redovima Partizana, a kasnije je nastupao za Teleoptik, Kolubaru, u dva navrata Metalac, mađarski MTK i novosadsku „Staru damu“.

Sportski direktor kluba iz Braće Jerković, gospodin Bojan Leontijević, ranije je sarađivao sa Antonijevićem i veoma je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima.

„Igra na poziciji levog beka, gde je do sada u našem timu konkurisao samo Nikola Đuričić. Imam lično, jako pozitivno iskustvo sa Filipom, mislim da nam donosi mogućnost više s obzirom da je ofanzivna opcija levog bočnog igrača i verujemo da će doprineti povećanju kvaliteta igre našeg tima“, rekao je gospodin Leontijević.

Antonijević je izneo svoje impresije po dolasku na Krov. 

„Utisci su fantastični, želeo sam da dođem u ovaj klub. Zbog mladosti ove ekipe i nekog svog dosadašnjeg iskustva, imaću veću odgovornost, ali to mi ne smeta. Cilj mi je da se što pre nametnem, izborim za mesto u timu i daću svoj maksimum kako bih to i ostvario“, rekao je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i dodao:

„Sviđa mi se što se u Voždovcu igra napadački fudbal, iako mene odlikuju i neke defanzivne karakteristike, ali staviću se u službu tima kako bismo došli do što boljih rezultata. Poznajem od ranije neke od igrača poput Jočića, Novevskog i Neškovića, tako da će mi i to pomoći da se što bolje adaptiram u novu sredinu“. 

Ostavite komentar