Антонијевић слетео на Кров

23/08/2023ВЕСТИ

Фудбалски клуб Вождовац ангажовао је Филипа Антонијевића који је до сада био првотимац Војводине.

Двадесет трогодишњи играч дошао је у београдски клуб на једногодишњу позајмицу, уз могућност откупа и наставка сарадње на крају сезоне.

Млади дефанзивац поникао је у редовима Партизана, а касније је наступао за Телеоптик, Колубару, у два наврата Металац, мађарски МТК и новосадску „Стару даму“.

Спортски директор клуба из Браће Јерковић, господин Бојан Леонтијевић, раније је сарађивао са Антонијевићем и веома је добро упознат са његовим квалитетима.

„Игра на позицији левог бека, где је до сада у нашем тиму конкурисао само Никола Ђуричић. Имам лично, јако позитивно искуство са Филипом, мислим да нам доноси могућност више с обзиром да је офанзивна опција левог бочног играча и верујемо да ће допринети повећању квалитета игре нашег тима“, рекао је господин Леонтијевић.

Антонијевић је изнео своје импресије по доласку на Кров. 

„Утисци су фантастични, желео сам да дођем у овај клуб. Због младости ове екипе и неког свог досадашњег искуства, имаћу већу одговорност, али то ми не смета. Циљ ми је да се што пре наметнем, изборим за место у тиму и даћу свој максимум како бих то и остварио“, рекао је некадашњи млади репрезентативац Србије и додао:

„Свиђа ми се што се у Вождовцу игра нападачки фудбал, иако мене одликују и неке дефанзивне карактеристике, али ставићу се у службу тима како бисмо дошли до што бољих резултата. Познајем од раније неке од играча попут Јочића, Новевског и Нешковића, тако да ће ми и то помоћи да се што боље адаптирам у нову средину“. 

Оставите коментар