ALEKSANDAR JEVTIĆ ZAVRŠIO KARIJERU I OSTAJE NA „KROVU“ KAO DEO STRUČNOG ŠTABA FK VOŽDOVAC

10/01/2020VESTI

Fudbaler Voždovca i nekadašnji reprezentativac Srbije, Aleksandar Jevtić (35), odlučio je da stavi tačku na svoju bogatu karijeru. Jevtić će ostati sa Zmajevima, ali u nastavku sezone biće deo stručnog štaba Radeta Kokovića.

Jevtić je u karijeri nastupao za veliki broj klubova u Srbiji, između ostalih i za Crvenu Zvezdu, OFK Beograd i Borac iz Čačka, dok je inostranu karijeru gradio noseći dresove Superligaša iz Kine, Turske, sa Tajlanda kao i velikog Bate Borisova. Upisao je i jedan nastup za reprezentaciju Srbije 2008. godine.

Jevtić je u ovoj sezoni odigrao 7 utakmica u dresu Voždovca i postigao tri pogotka.

Ipak, na kraju polusezone je rešio da se okrene trenerskom poslu, i ističe uzbuđenje zbog novog poglavlja na fudbalskom putu.

– Osećam se čudno, što je i normalno posle više od 18 godina karijere, ali sam u isto vreme i uzbuđen zbog svega što me čeka. Želeo bih da se zahvalim ljudima iz Uprave kluba, kao i Šefu Kokoviću i stručnom štabu na poverenju koje su mi ukazali. Drago mi je što ću ostati deo jednog od najbolje organizovanih klubova u Srbiji, i mislim da uz stručni štab mogu da mnogo naučim, tako da jedva čekam sutrašnje okupljanje koje je prvo koje ću dočekati kao trener.

Od dolaska na „krov“ u leto 2018 godine Jevtić je odigrao ukupno 19 mečeva u dresu Zmajeva i postigao četiri pogotka.

Ostavite komentar