ALEKSANDAR FILIPOVIĆ U NAJJAČOJ SELEKCIJI SRBIJE

10/11/2017VESTI

Sjajne partije fudbalera Voždovca ove godine, Zmajevi su u samom vrhu tabele, a pohvale stižu sa svih strana.

Zmajevi su dominantni u raznim parametrima u Super ligi. Nema vikenda, a da se ime nekog od igrača ne nađe u timu kola ili da ponese epitet igrača nedelje. Bilo je i igrača koji su obeležili i ceo mesec i za uspehe su dobijali posebna priznanja.

Veliko priznanje je došlo na adresu FK Voždovac. Voždovac može biti ponosan, jer u svojim redovima ima A reprezentativca, igrača koji će nositi dres najjače selekcije naše zemlje. Poziv je stigao na ime Aleksandra Filipovića.

Aleksandar Filipović je bio član mlade selekcije Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na prvenstvu Evrope u Litvaniji, a čiji su članovi bili i Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, kao i Predrag Rajković, Miloš Veljković, ali i Mijat Gaćinović. Tako da će članovi zlatne generacije ponovo biti na okupu i nadamo se ponovo napadati najviša postolja.

Defanzivac Zmajeva,  će krenuti put dalekog Istoka i pridružiti se selekciji Mladena Krstajića, i staviti se na raspolaganje za prijateljski meč sa Južnom Korejom, koji se igra 14.11. Odbrana Voždovca je jedna od najjačih u ligi, tako da ni odbrana naše zemlje ne mora da brine. 

Ostavite komentar