Срећковић: “Веома важна победа”!

07/08/2017ВЕСТИ

ФОТО: Марко Спасојевић

Вождовац је за викенд пред својом публиком победио екипу Борца. Змајеви су све време контролисали игру, имали већи посед лопте, стварали шансе и заслужено дошли до првог тријумфа на свом терену. Први гол је дело продорног Срећковића, а други је првенац новајлије Перовића.

“Победа против Борца је веома важна за нас, јер је веома тешко остварена. Гости су се показали као веома чврста екипа, која није освојила ни бод на старту и знали смо да ће потражити неки бод на нашем терену.” – започео је млади репрезентативац из редова Змајева Никола Срећковић.

“Након пропуштене шансе из једанаестерца, убрзо смо примили гол. Међутим, то нас није обесхрабрило, веровали смо у себе и са истим циљем, сви до једног смо изашли на терен, са жељом да победимо.”

“На моју велику срећу, мој гол је откључао браву гостију, а након тог тренутка, појачали смо нападе, “ломили” противника и награда је уследила два минута пре краја. Честитке и Перовићу за леп дебитантски погодак. “ – наглашава Срећковић.

Срећковић је прошле сезоне успевао да постигне поготке у градским дерби утакмицама, тресле су се мреже вечитих ривала, сада је млади репрезентативац успео да покрене Змајеве и против Борца: “Гол ми свакако значи, али најбитније у овом тренутку је чињеница да смо узели три нова бода којим смо потврдили победу против Бачке. Радује поред свега наведеног и подршка навијача и на томе им велико хвала.” – осврнуо се кратко Никола и на посету на “крову”, публика је дефинитивно препознала добре игре Змајева.

“Борац и Бачка су иза нас. Нема пуно простора за славље, у среду гостујемо шампиону Партизану. Ми не одустајемо од наше филозофије и нашег стила игре. Идемо да се надигравамо и нека победи боља екипа.”

Оставите коментар