STOJANOVIĆ U BELGIJI

31/01/2017VESTI

Evropski skauti su česti gosti na utakmicama Voždovca. Na „krovu“ se ove sezone tražila karta više, jer su igre Zmajeva svima zapale za oko.

Ove sezone Lukić je otišao u Dinamo iz Minska, Jovanović je u Izraelu, a najbolji strelac Voždovca Jovan Stojanović ima novu destinaciju.

Stojanović će put Belgije, a klub koji će pojačati je Kortrajk.

„Jovan Stojanović je na putu za Belgiju, gde će ukoliko prođe lekarske preglede, potpisati ugovor na 4.5 godine. Ukoliko sve prođe kako treba, a ne sumnjamo da hoće, klub će dobiti pristojno obeštećenje. Iako smo imali i bolje ponude za Jovana iz drugih zemalja, ispoštovali smo njegovu želju da ode u Belgiju. Ovo je još jedan od dokaza kako klub napreduje i raste, jer je još jedan igrač posle Sikimića, M. Jovanovića, Radina, Marinkovića, Lukića, Baneta Jovanovića, otišao u odličan klub, klub iz Zapadne Evrope. Jovanu želimo sve najlepše u nastavku karijere.“ – istakao je sa ponosom generalni direktor Goran Grkinić.

Jovan Stojanović se seća samo lepih trenutaka: „Ove sezone smo krenuli dobro, te malo usporili, ali uspeli smo da napredujemo do kraja prvenstva. Kako cela ekipa, tako i ja. Dosta smo se združili u klubu, jer je atmosfera odlična. Ipak, to je fudbal i moramo ići dalje. Želim svima sve najbolje u nastavku sezone, pre svega ostvarivanje cilja ulaska u plej of, a ko zna, neka se cilj produži i neka se napravi korak ka Evropi“ – preneo je pozdrave Jovan Stojanović.

FK Voždovac Jovanu Stojanoviću želi sve najbolje u nastavku karijere.

Ostavite komentar