SINĐIĆ: „VAŽNA POBEDA ZA NAS“

13/03/2017VESTI

Voždovac je vezao još jednu pobedu. U nizu Zmajeva se našla i ekipa Bačke.

Voždovac se našao i u delu tabele koje vodi u plej of, ali Zmajevi ne ostaju na tom putu. Krenuli su ka vrhu i ima još utakmica pred momcima iz glavnog grada i još dosta iskušenja. U tri poslednje utakmice ekipa Ilije Stolice je postigla osam golova, a raduje i činjenica da je mreža sve vreme mirovala. Uroš Sinđić u tandemu sa Milošem Mihajlovim čini stub centralnog dela odbrane, ali Uroš se pokazao da je dobar u napadu i da je dobar asistent.

„Važna pobeda za nas, jer smo uhvatili priključak u trci za plej of.“ – započeo je Uroš Sinđić, jedan od najiskusnijih u ekipi Voždovca.

„Tokom celog meča smo imali dominaciju i igrali na polovini gostiju, samo u par navrata je Bačka pokušala da nas ugrozi preko kontranapada. Uspeli smo na vreme da postignemo gol u prvom poluvremenu, a to je doprinelo da se gosti otvore u nastavku.  Sa tri brze akcije iskoristili smo ukazane prilike i postigli tri efektna gola, a rezultat je mogao biti i ubedljiviji. Svakako sam zadovoljan rezultatom i igrom kompletnog tima.“ – istakao je Uroš Sinđić, inače i asistent kod poslednjeg gola koji je postigao Đuro Zec.

Ostavite komentar