ВОЖДОВАЦ – РАДНИЧКИ ОБРЕНОВАЦ 9:0 (5:0) – СЈАЈНИ ЗМАЈЕВИ

ВОЖДОВАЦ – РАДНИЧКИ ОБРЕНОВАЦ 9:0 (5:0)

Главни судија: Немања Петковић

Помагали су му: Урош Стојковић и Горан Станојевић

Стрелци:

13. минут – Дуроњић 1:0

15. минут – Срећковић 2:0

17. минут – Георгијевић 3:0

23. минут – Јешић 4:0

27. минут – Марковић 5:0

55. минут – Јешић 6:0

79. минут – Мандић 7:0

84. минут – Ступаревић 8:0

89. минут – Аврам 9:0

ВОЖДОВАЦ: МИЛОШЕВИЋ, ГАЈИЋ, ДАМЈАНОВИЋ, СИНЂИЋ, НЕСТОРОВИЋ, ЈЕШИЋ, ПЕТРОВИЋ, ГЕОРГИЈЕВИЋ, МАРКОВИЋ, ДУРОЊИЋ, СРЕЋКОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЧАРАПИЋ, БИГОВИЋ, АВРАМ, РАЧИЋ, ПУРТИЋ, МАНДИЋ.

РАДНИЧКИ ОБРЕНОВАЦ: ШУГИЋ, ТАМИНЏИЋ, БОГДАНОВИЋ, СРЕЋКОВИЋ В, МИЛЕНКОВИЋ, ОРЕШЧАНИН, ПАВЛИЧЕВИЋ, РАНКОВИЋ, ВИГЊЕВИЋ, ЖИВКОВИЋ, СРЕЋКОВИЋ Н. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ВУКАШИНОВИЋ, АНИЧИЋ, НИКОЛИЋ, ЈЕВРЕМОВИЋ, ВАСИЉЕВИЋ, ДАМЈАНОВИЋ, ВРАШТАНОВИЋ, МИЛУНОВИЋ.

Змајеви су у пријатељском мечу савладали екипу Радничког из Обреновца убедљивим резултатом 9:0. Пре мало више од месец дана Вождовац је у припремном периоду савлдао истог ривала резултатом 5:0.

Стручни штаб екипе Вождовца је имао прилике и овог пута да види на делу форму првотимаца, али и играча који долазе из омладинског погона.

Муњевитим нападима је кренуо први део и већ после тринаест минута и након асистенције Срећковића, Дуроњић је стрелац, који је сјајно испратио акцију и са друге стативе затресасо мрежу.

На пас Георгијевића, сада је стрелац Срећковић који је је лепим лоб ударцем повећао предност Вождовца, само два минута од првог гола.

У 17. минуту је већ било 3:0, стрелац је Георгијевић, који је поред асистенције уписао и гол. Одлично је нападач Вождовца испратио акцију коју је креирао Марковић.

У 23. минуту асистент је опет Срећковић. Леп пас у простор за Јешића који неодбрањиво шутира и повећава предност Вождовца на 4:0.

У 27. минуту је пукла „петарда“. Стрелац је Марковић који се најбоље сналази у гужви и лаганим ударцем погађа супротни део мреже голмана Радничког.

Нису стали Змајеви ни у другом делу. Отварају се шансе за Георгијевића, али први до гола стиже Јешић. У улози асистента се нашао Синђић. Лопта у простор за брзоногог Јешића који успева да превари голмана и да шутира у небрањени део мреже.

На сцену ступа акција из омладинске школе.  На 7:0 повисио је Мандић, млада нада Вождовца је одлично шутирао са 20 метара, а пре тога га је лепо упослио Рачић.

Стрелац осмог гола за Змајеве је репрезентативац Ступаревић који користи одличан пас од стране Аврама и у ситуацији „очи у очи“, рутински постиже погодак.

Покушали су гости пред сам крај меча да дођу до почасног поготка, али Чарапић је изванредно интервенисао у ситуацјији „1 на 1“.

Ипак Вождовац долази до још једног гола. Ступаревић је овај пут асистент, а стрелац Аврам који је успео да пребаци голмана и ефектно затресе мрежу Радничког, те да постави коначан резултат од 9:0.

TRENING39---26022017

Оставите коментар