VOŽDOVAC – RADNIČKI OBRENOVAC 9:0 (5:0) – SJAJNI ZMAJEVI

VOŽDOVAC – RADNIČKI OBRENOVAC 9:0 (5:0)

Glavni sudija: Nemanja Petković

Pomagali su mu: Uroš Stojković i Goran Stanojević

Strelci:

13. minut – Duronjić 1:0

15. minut – Srećković 2:0

17. minut – Georgijević 3:0

23. minut – Ješić 4:0

27. minut – Marković 5:0

55. minut – Ješić 6:0

79. minut – Mandić 7:0

84. minut – Stuparević 8:0

89. minut – Avram 9:0

VOŽDOVAC: MILOŠEVIĆ, GAJIĆ, DAMJANOVIĆ, SINĐIĆ, NESTOROVIĆ, JEŠIĆ, PETROVIĆ, GEORGIJEVIĆ, MARKOVIĆ, DURONjIĆ, SREĆKOVIĆ. IGRALI SU JOŠ: ČARAPIĆ, BIGOVIĆ, AVRAM, RAČIĆ, PURTIĆ, MANDIĆ.

RADNIČKI OBRENOVAC: ŠUGIĆ, TAMINDžIĆ, BOGDANOVIĆ, SREĆKOVIĆ V, MILENKOVIĆ, OREŠČANIN, PAVLIČEVIĆ, RANKOVIĆ, VIGNjEVIĆ, ŽIVKOVIĆ, SREĆKOVIĆ N. IGRALI SU JOŠ: VUKAŠINOVIĆ, ANIČIĆ, NIKOLIĆ, JEVREMOVIĆ, VASILjEVIĆ, DAMJANOVIĆ, VRAŠTANOVIĆ, MILUNOVIĆ.

Zmajevi su u prijateljskom meču savladali ekipu Radničkog iz Obrenovca ubedljivim rezultatom 9:0. Pre malo više od mesec dana Voždovac je u pripremnom periodu savldao istog rivala rezultatom 5:0.

Stručni štab ekipe Voždovca je imao prilike i ovog puta da vidi na delu formu prvotimaca, ali i igrača koji dolaze iz omladinskog pogona.

Munjevitim napadima je krenuo prvi deo i već posle trinaest minuta i nakon asistencije Srećkovića, Duronjić je strelac, koji je sjajno ispratio akciju i sa druge stative zatresaso mrežu.

Na pas Georgijevića, sada je strelac Srećković koji je je lepim lob udarcem povećao prednost Voždovca, samo dva minuta od prvog gola.

U 17. minutu je već bilo 3:0, strelac je Georgijević, koji je pored asistencije upisao i gol. Odlično je napadač Voždovca ispratio akciju koju je kreirao Marković.

U 23. minutu asistent je opet Srećković. Lep pas u prostor za Ješića koji neodbranjivo šutira i povećava prednost Voždovca na 4:0.

U 27. minutu je pukla „petarda“. Strelac je Marković koji se najbolje snalazi u gužvi i laganim udarcem pogađa suprotni deo mreže golmana Radničkog.

Nisu stali Zmajevi ni u drugom delu. Otvaraju se šanse za Georgijevića, ali prvi do gola stiže Ješić. U ulozi asistenta se našao Sinđić. Lopta u prostor za brzonogog Ješića koji uspeva da prevari golmana i da šutira u nebranjeni deo mreže.

Na scenu stupa akcija iz omladinske škole.  Na 7:0 povisio je Mandić, mlada nada Voždovca je odlično šutirao sa 20 metara, a pre toga ga je lepo uposlio Račić.

Strelac osmog gola za Zmajeve je reprezentativac Stuparević koji koristi odličan pas od strane Avrama i u situaciji „oči u oči“, rutinski postiže pogodak.

Pokušali su gosti pred sam kraj meča da dođu do počasnog pogotka, ali Čarapić je izvanredno intervenisao u situacjiji „1 na 1“.

Ipak Voždovac dolazi do još jednog gola. Stuparević je ovaj put asistent, a strelac Avram koji je uspeo da prebaci golmana i efektno zatrese mrežu Radničkog, te da postavi konačan rezultat od 9:0.

TRENING39---26022017

Ostavite komentar