ВОЖДОВАЦ – РАДНИК 3:0 (1:0) – СЈАЈНИ ЗМАЈЕВИ

ВОЖДОВАЦ – РАДНИК 3:0 (1:0)

Стрелци: Немања Николић у 45.минуту., Маринковић у 78.минуту и Дражић у 79. минуту.

Главни судија: ЧОЛОВИЋ Драган

Први помоћни судија: ЈОВАНОВИЋ Владимир
Други помоћни судија: КУРЧУБИЋ Ненад
Четврти судија: ЂОКИЋ Ненад
 
ВОЖДОВАЦ: ПОПОВИЋ, ПУТИНЧАНИН, МИХАЈЛОВ, СИНЂИЋ, ФИЛИПОВИЋ, ПАВЛОВИЋ, ЈЕШИЋ, НИКОЛИЋ, , ДРАЖИЋ, АСАНИ, КРАСИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЗЕЦ, ЋИРКОВИЋ И МАРИНКОВИЋ
 
РАДНИК: ЧАНАЧРЕВИЋ, МИЛОВАНОВИЋ, СТАНКОВИЋ, АДАМОВИЋ, РАДОВИЋ, ГОЈКОВИЋ, ЂОРИЋ, АРСЕНИЈЕВИЋ, МИЛИНКОВИЋ, ВУКОВИЋ, ЗЛАТАНОВИЋ.
 
 
Од почетка меча се играло на половини гостију, а шансе су се ређале за Дражића и Јешића. Вождовац је имао прилику у 23. минуту преко Јешића који је претио из прекида, али гости су се одбранили.
 
Гости су покушавали да нападну u kontrama, али одбрана Змајева је била сигурна, прекиди су такође завршавали у рукама сигуног Поповића.
 
 
У 31. минуту поново прети Јешић, овај пут је нападач Вождовца покушао из волеја, али је лопта отишла поред гола.
 
 
У 34. минуту расположени Јешић изводи слободан ударац, али лопта за мало пролази поред стативе.
 
Налети Змајева су све чешћи и игра се пред голом Радника.
 
Упорност се исплатила и последњем минуту утакмице, Немања Николић постиже погодак за шпице. Успео је новајлија у редовима Змајева да погоди из солободног ударца саме рашље гола Радника и да доведе Вождовац у вођство.
 
 
У другом делу су гости кренули мало отвореније, али Поповић је био сјајан на голу Вождовца, Радник је чак и имао благу иницијативу.
 
Са друге стране Павловић је покушавао  да упосли нападаче Вождовца, али није се дала ни одбрана гостију. Ипак у 78. минуту Николић краде једну лопту на средини терена, упошљава Зеца, који сјајно оставља повратну за Маринковића и Змајеви воде 2:0.
 
Само минут касније, Вождовац је повео и са 3:0. Овај пут је стрелац Дражић, који се сам изборио за лопту и одлично преварио голмана Чанчаревића.
 
Гости су покушали пред крај меча да дођу до гола преко Газиводе, али његов шут је завршио преко гола голмана Поповића.

Фото галерија:

Оставите коментар