VOŽDOVAC – DUNAV 5:0 (1:0) – SILOVITI STUPAREVIĆ

VOŽDOVAC – DUNAV 5:0 (1:0)

Strelci: Marinković, Stuparević 3 i Marković.

FK VOŽDOVAC: MILOŠEVIĆ, GAJIĆ, DAMJANOVIĆ. IVKOVIĆ, BLAGOJEVIĆ, PETROVIĆ, MARKOVIĆ, MARINKOVIĆ, SREĆKOVIĆ, DURONjIĆ, GEORGIJEVIĆ. IGRALI SU JOŠ: ČARAPIĆ, BIGOVIĆ, NESTOROVIĆ, PURTIĆ, AVRAM, MANDIĆ, STUPAREVIĆ.

DUNAV STARI BANOVCI: ĆIROVIĆ, VUKOVIĆ, MIRČETIĆ, KAČAR, MIROSAVLjEVIĆ, PETRIĆ, RAŠIĆ, DESPOTOVIĆ, KATANIĆ, KUZMANOVIĆ, PAVLOVIĆ. IGRALI SU JOŠ: TIMOTIĆ, SUBAŠIĆ, BABIĆ, JAKUZOVIĆ, LEČIĆ, RADENKOVIĆ, ŠAVIJA, VIDAKOVIĆ, JANjUZ, VUJOŠEVIĆ, TOŠIĆ.

Fudbaleri Voždovca su u subotu odigrali nerešeno u Kruševcu protiv Napretka, rezultat je bio 0:0.

Međutim, stručni štab Zmajeva je imao priliku da vidi igrače i u meču protiv Dunava iz starih Banovaca. Popularni Alasi se nalaze u samom vrhu tabele srpske lige grupa „Vojvodina“ i bore se za ulazak u prvu ligu Srbije.

U prijateljskom odmeravanju snaga Voždovac je uspeo da savlada ekipu koja se prikazala u odličnom izdanju, ali rezultat je svakako bio zaslužen u korist Zmajeva. U strelce su se upisali povratnik Marinković, kao i novajlija Marković, a dominantan je bio mladi Stuparević koji je uspeo tri puta da zatrese mrežu gostiju i tako da pokaže odličnu formu na početku prolećnog dela šampionata, ali i pred okupljanje reprezentacije i kvalifikacije koje očekuju kadetsku selekciju Srbije.

Strelac prvog gola za Zmajeve je bio Marinković koji je najbolje ispratio akciju nakon prekida i odbijene lopte, te odličnim udarcem doneo prednost Voždovcu.

Onda na scenu stupa Stuparević, koji je sa tri vezana gola praktično i rešio pitanje pobednika.

Do rezultata 2:0, Voždovac je došao akcijom koju su izveli Stuparević i Marinković. Mladi napadač je odlično uposlio  povratnika među Zmajeve lepom dugom loptom. Marinković ostavlja povratnu mladom reprezentativcu koji silovito šutira i duplira prednost.

Mandić i Marković su kreirali sjajnu akciju po desnoj strani terena, Marković je uspeo da centrira pored čuvara i da pošalje loptu u srce kaznenog prostora, gde se nalazio Stuparević kome nije trebalo puno da iskoristi dobar pas i da pošalje loptu u suprotan deo gola gostiju za vođstvo Voždovca od 3:0.

Nakon greške odbrane gostiju, Stuparević je iskoristio poklon i sa 25 metara uspeo da zaterese mrežu gostiju i po treći put i još jednim efektnim golom donese novu prednost.

Konačan rezultat od 5:0 je postavio Marković, nakon solo prodora i šuta sa 10-ak metara.

Ostavite komentar