ВОЖДОВАЦ – БАЧКА 4:0 (1:0) – ПЕРФЕКТНИ ЗМАЈЕВИ

ВОЖДОВАЦ – БАЧКА 4:0 (1:0)

Стрелци: Павловић у 24, Маринковић у 55. минуту, Красић у 60. минуту и Зец у 72. минуту.

Главни судија: ЂОКИЋ Ненад

Први помоћни судија: МИНИЋ Срђан
Други помоћни судија: ЈАНКОВИЋ Марјан
 
ВОЖДОВАЦ: ПОПОВИЋ, ПУТИНЧАНИН, МИХАЈЛОВ, СИНЂИЋ, ФИЛИПОВИЋ, НИКОЛИЋ, ПАВЛОВИЋ, АСАНИ, КРАСИЋ, ГЕОРГИЈЕВИЋ, МАРИНКОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЗЕЦ, ГАЈИЋ И ПЕТРОВИЋ.
 
БАЧКА: КОНОВАЛОВ, НИКОЛИЋ, БАЈИЋ, ИЛИЋ, КЛИСУРА, ВАРГА, БАЛАБАНОВИЋ, БОШКОВИЋ, БИСМАРК, МАКАРИЋ, МАЦАНОВИЋ.
 
Од првог минута, Вождовац је напао госте из Бачке. Асани је био распложен, тако да бележимо шут у тринаестом минуту, након одличног проигравања од стране младог репрезентативца Филиповића.
 
 
Три минута касније и Синђић је покушао главом, после центаршута који је извео Николић, али лопта за мало одлази поред гола.
 
 
У 20. минуту Филиповић покушава из даљине, али лопта одлази мало изнад пречке.
 
 
Упорност Змајева је уродила плодом у 24. минуту. Коренер је извео Николић, Павловић је одлично реаговао и Вождовац је повео резултатом 1:0.
 
 
Вождовац је наставио са налетима и поред постигнутог гола. У 26. минуту Асани поново покушава, али лопта одлази поред гола.
 
 
Гости се базирали на одбрану свог гола и вребали прилике из контранапада. Једну такву шансу су имали у 39. минту, а шут Бисмарка је отишао поред гола.
 
 
Други део је почео налетима гостију, али све трајало десетак минута. У 55. минуту Михајлов и Николић су разменили пар пасова по десној страни, а Николић је уписао и другу асистенцију на утакмици пронашавши Маринковића у срцу казненог простора и Вождовац води 2:0.
 
 
Само пет минута касније, Вождовац организује још једну лепу акцију, овај пут у улози асистента се нашао стрелац другог гола Маринковић, који је упослио Красића, а нападач Вождовца луцидним лоб ударцем доноси нову предност Змајевима.
 
 
У 72. минуту, Вождовац долази до новог гола. Синђић је сјајном дијагоналом пронашао Зеца, који се нашао у ситуацији „један на један“ са голманом и рутински затресао мрежу.
 
 
Могли су Змајеви и до новог гола, али Георгијевић није имао срећу да реализује једанаестерац у 80. минуту.

Оставите коментар