VOŽDOVAC – BAČKA 4:0 (1:0) – PERFEKTNI ZMAJEVI

VOŽDOVAC – BAČKA 4:0 (1:0)

Strelci: Pavlović u 24, Marinković u 55. minutu, Krasić u 60. minutu i Zec u 72. minutu.

Glavni sudija: ĐOKIĆ Nenad

Prvi pomoćni sudija: MINIĆ Srđan
Drugi pomoćni sudija: JANKOVIĆ Marjan
 
VOŽDOVAC: POPOVIĆ, PUTINČANIN, MIHAJLOV, SINĐIĆ, FILIPOVIĆ, NIKOLIĆ, PAVLOVIĆ, ASANI, KRASIĆ, GEORGIJEVIĆ, MARINKOVIĆ. IGRALI SU JOŠ: ZEC, GAJIĆ I PETROVIĆ.
 
BAČKA: KONOVALOV, NIKOLIĆ, BAJIĆ, ILIĆ, KLISURA, VARGA, BALABANOVIĆ, BOŠKOVIĆ, BISMARK, MAKARIĆ, MACANOVIĆ.
 
Od prvog minuta, Voždovac je napao goste iz Bačke. Asani je bio raspložen, tako da beležimo šut u trinaestom minutu, nakon odličnog proigravanja od strane mladog reprezentativca Filipovića.
 
 
Tri minuta kasnije i Sinđić je pokušao glavom, posle centaršuta koji je izveo Nikolić, ali lopta za malo odlazi pored gola.
 
 
U 20. minutu Filipović pokušava iz daljine, ali lopta odlazi malo iznad prečke.
 
 
Upornost Zmajeva je urodila plodom u 24. minutu. Korener je izveo Nikolić, Pavlović je odlično reagovao i Voždovac je poveo rezultatom 1:0.
 
 
Voždovac je nastavio sa naletima i pored postignutog gola. U 26. minutu Asani ponovo pokušava, ali lopta odlazi pored gola.
 
 
Gosti se bazirali na odbranu svog gola i vrebali prilike iz kontranapada. Jednu takvu šansu su imali u 39. mintu, a šut Bismarka je otišao pored gola.
 
 
Drugi deo je počeo naletima gostiju, ali sve trajalo desetak minuta. U 55. minutu Mihajlov i Nikolić su razmenili par pasova po desnoj strani, a Nikolić je upisao i drugu asistenciju na utakmici pronašavši Marinkovića u srcu kaznenog prostora i Voždovac vodi 2:0.
 
 
Samo pet minuta kasnije, Voždovac organizuje još jednu lepu akciju, ovaj put u ulozi asistenta se našao strelac drugog gola Marinković, koji je uposlio Krasića, a napadač Voždovca lucidnim lob udarcem donosi novu prednost Zmajevima.
 
 
U 72. minutu, Voždovac dolazi do novog gola. Sinđić je sjajnom dijagonalom pronašao Zeca, koji se našao u situaciji „jedan na jedan“ sa golmanom i rutinski zatresao mrežu.
 
 
Mogli su Zmajevi i do novog gola, ali Georgijević nije imao sreću da realizuje jedanaesterac u 80. minutu.

Ostavite komentar