Žurnal: Voždovac želi Nenada Marinkovića

Voždovac se ozbiljno priprema za novu sezonu i pažljivo se biraju potencijalna pojačanja. Velika želja stabilnog superligaša je Nenad Marinković, nekadašnji biser srpskog fudbala i doskorašnji član Hapoel Akre.

Nisu sigurno Zmajevi jedini koji bi voleli da vide odličnog ofanzivca. Nekadašnji igrač Partizana, Smedereva i nekoliko evropskih klubova još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

Postoji interesovanje nekoliko naših klubova, takođe i Voždovca, znam da imaju dobru ekipu i da su u prolećnem delu prvenstva bili hit. Ipak, još uvek se nismo dogovorili jer mi je primaran cilj odlazak u inostranstvo. Imam 26 godina i sigurno se svaki igrač u tom periodu nada angažmanu preko granice. Priznajem da imam nekoliko ponuda iz inostranstva, ali da ne bih „zavlčačio“ ljude koji su više nego korektni prema meni. Definitivnu odluku ću doneti u narednih nedelju dana – kaže Nenad Marinković

Mlađi od braće Marinkovića je oduvek bio interesantan klubovima sa ovih prostora, jer je uz Bosančića i Sulejmanija bio jedan od najboljih igrača rođenih 1988. godine.

Izvorni članak: http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/2824/vozdovac-zeli-nenada-marinkovica

Ostavite komentar