Журнал: Вождовац жели Ненада Маринковића

Вождовац се озбиљно припрема за нову сезону и пажљиво се бирају потенцијална појачања. Велика жеља стабилног суперлигаша је Ненад Маринковић, некадашњи бисер српског фудбала и доскорашњи члан Хапоел Акре.

Нису сигурно Змајеви једини који би волели да виде одличног офанзивца. Некадашњи играч Партизана, Смедерева и неколико европских клубова још увек није одлучио где ће наставити каријеру.

Постоји интересовање неколико наших клубова, такође и Вождовца, знам да имају добру екипу и да су у пролећнем делу првенства били хит. Ипак, још увек се нисмо договорили јер ми је примаран циљ одлазак у иностранство. Имам 26 година и сигурно се сваки играч у том периоду нада ангажману преко границе. Признајем да имам неколико понуда из иностранства, али да не бих „завлчачио“ људе који су више него коректни према мени. Дефинитивну одлуку ћу донети у наредних недељу дана – каже Ненад Маринковић

Млађи од браће Маринковића је одувек био интересантан клубовима са ових простора, јер је уз Босанчића и Сулејманија био један од најбољих играча рођених 1988. године.

Изворни чланак: http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/2824/vozdovac-zeli-nenada-marinkovica

Оставите коментар