Журнал: Вождовац дочекује Партизан на Врачару

ФОТО: Н. Неговановић. Надали су се Вождовчани да би „вечите“ у предстојећој сезони могли да чекају на препознатљивом крову домаћег шопинг центра.Веровали су да би им вештачка подлога на којој тренирају, већ овог викенда, могла увећати шансе за изненађење у дуелу са Партизаном.

Имали су и подршку фудбалских људи, али…

– Полиција није могла да гарантује безбедност, па ћемо првенство „отворити“ на стадиону Обилића, у недељу, од 17:00 часова – разочарано је пренео Зоран Перић, спортски директор. – Зелено светло из Савеза, на жалост, не мења много тога. Није вредело ни што смо, на лицу места, били спремни да капацитет смањимо са 5.000 на 1.000 седећих места. Полицијска реч је последња.

Шансе да у току дана дође до заокрета, те да се погледи Инвалида и Гробара сусретну на трибинама које од подножја велелепног објекта дели преко 30 метара, минималне су.

– Ситуација није захвална, али је барем позитивно што се ове године на Врачар нећемо селити четири пута. Готово је извесно да ћемо Рад и Војводину угостити на Душановцу – додао је Перић.

Изворни чланак: http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/3654/vozdovac-docekuje-partizan-na-vracaru

Оставите коментар