Žurnal: Voždovac dočekuje Partizan na Vračaru

FOTO: N. Negovanović. Nadali su se Voždovčani da bi „večite“ u predstojećoj sezoni mogli da čekaju na prepoznatljivom krovu domaćeg šoping centra.Verovali su da bi im veštačka podloga na kojoj treniraju, već ovog vikenda, mogla uvećati šanse za iznenađenje u duelu sa Partizanom.

Imali su i podršku fudbalskih ljudi, ali…

– Policija nije mogla da garantuje bezbednost, pa ćemo prvenstvo „otvoriti“ na stadionu Obilića, u nedelju, od 17:00 časova – razočarano je preneo Zoran Perić, sportski direktor. – Zeleno svetlo iz Saveza, na žalost, ne menja mnogo toga. Nije vredelo ni što smo, na licu mesta, bili spremni da kapacitet smanjimo sa 5.000 na 1.000 sedećih mesta. Policijska reč je poslednja.

Šanse da u toku dana dođe do zaokreta, te da se pogledi Invalida i Grobara susretnu na tribinama koje od podnožja velelepnog objekta deli preko 30 metara, minimalne su.

– Situacija nije zahvalna, ali je barem pozitivno što se ove godine na Vračar nećemo seliti četiri puta. Gotovo je izvesno da ćemo Rad i Vojvodinu ugostiti na Dušanovcu – dodao je Perić.

Izvorni članak: http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/3654/vozdovac-docekuje-partizan-na-vracaru

Ostavite komentar