Žurnal: Strelac gola za Voždovac – Sad se kajem zbog prvog žutog kartona

FOTO: N. Negovanović. Nisam očekivao da će sudija, zbog prekršaja na sredini terena, posegnuti za drugim žutim – komentariše strelac prvog gola za Zmajeve u sezoni.

Kao uklesan, pamtiće Stefan Tripković 74. minut duela na Vračaru, odlučni zamah levicom, za trenutak u kojem se mreža golmana Lukača zavijorila.

Neće ga uništiti ni činjenica da je Voždovac, potom, primio tri gola, doživeo bolan poraz:

– Osim što je „pao” protiv Partizana, znači mi i što sam meč počeo kao starter. Nema dileme, to mi je najdraži gol u karijeri. Osećaj je bio sjajan!

Usledilo je i slavljeničko skidanje dresa, pa automatska reakcija arbitra NenadaĐokića.

– U tom trenutku mi nije bilo žao zbog kartona, ali kasnije jeste – mislio jeTripković na 90. minut i drugu opomenu.

– Sigurno da je i moje isključenje uticalo da u nadoknadi pokleknemo. Nisam očekivao da će sudija, zbog prekršaja na sredini terena, posegnuti za drugim žutim. Znao je da sam prvu opomenu dobio zbog gluposti, ali eto

Isključenje momka kojeg trener Milinković sa razlogom ceni kao „beskrajno talentovanog”, ispratili su šok-golovi Volkova i Fofane. Odbrana je popustila.

– Samo da smo imali još nekog iskusnog igrača na terenu, da nas zadrži visoko, verujem da bi bilo drugačije. Ovako, u želji da sačuvamo pozitivan rezultat, pomalo nesvesno, previše smo se povukli i bili kažnjeni.

Voždovac se izvinio navijačima

Putem zvaničnog sajta, Voždovac je uputio izvinjenje svim ljubiteljima fudbala koji su u nedelju, na stadionu Obilića, naišli na zatvorenu biletarnicu.

– Iako je početak prodaje karata bio najavljen za 10 časova, ona je kasnila tri i po sata. Uzrok su tehnički problemi našeg dugogodišnjeg partnera u prodaji ulaznica, koji je preuzeo odgovornost za nastalu situaciju. Uz obećanje da se ovakvi problemi neće ponoviti, molimo vas da prihvatite naše izvinjenje – stoji u klupskom obaveštenju.

Izvorni članak: http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/4097/strelac-gola-za-vozdovac-sad-se-kajem-zbog-prvog-zutog-kartona

Ostavite komentar