Журнал: Стефан Бабовић на мети Херте

ФОТО: В. Марковић. Партијама које је у Вождовцу пружао минуле сезоне, Стефан Бабовић, луцидни везиста Змајева, завредио је епитет најбоље оцењеног играча Јелен Супер лиге.

Снажан утисак да је ове јесени још бољи, не употпуњује само низ асистенција и чак седам голова на укупно 12 првенствених и куп утакмица. На терену делује суверено, сјајно се креће, лопту задржава само колико је неопходно…

Да велико интересовање за Бабовића постоји, сувишно је и констатовати, а да је један од клубова којем би добро дошао и берлинска Херта, потврђује Горан Гркинић, технички директор Вождовца.

– Контактирали су га људи из Херте пре две недеље, а та опција ни данас није затворена. Интересује се још клубова, али још увек нема конкретне понуде… Бабовић је изразио спремност да у Вождовцу остане до краја лета и учини све како бисмо у купу отишли корак даље од полуфинала, које је за нас већ историјски успех. Клуб ће напустити само ако му стигне изванредна понуда, каква се не одбија – преноси Гркинић.

Према незваничним сазнањима, интересовање за Бабовића постоји и преко океана, односно у елитном такмичењу Сједињених Америчких Држава.

А, шта и да ли ће се остварити, већ је теже претпоставити. Момак којег је спортска јавност у минуле две године више пута облачила у дресове београдских вечитих, селила у Немачку и Италију, већ је свима приређивао изненађења – остајао је на крову и био најбољи појединац чете са Душановца.

Оставите коментар