Žurnal: Stefan Babović na meti Herte

FOTO: V. Marković. Partijama koje je u Voždovcu pružao minule sezone, Stefan Babović, lucidni vezista Zmajeva, zavredio je epitet najbolje ocenjenog igrača Jelen Super lige.

Snažan utisak da je ove jeseni još bolji, ne upotpunjuje samo niz asistencija i čak sedam golova na ukupno 12 prvenstvenih i kup utakmica. Na terenu deluje suvereno, sjajno se kreće, loptu zadržava samo koliko je neophodno…

Da veliko interesovanje za Babovića postoji, suvišno je i konstatovati, a da je jedan od klubova kojem bi dobro došao i berlinska Herta, potvrđuje Goran Grkinić, tehnički direktor Voždovca.

– Kontaktirali su ga ljudi iz Herte pre dve nedelje, a ta opcija ni danas nije zatvorena. Interesuje se još klubova, ali još uvek nema konkretne ponude… Babović je izrazio spremnost da u Voždovcu ostane do kraja leta i učini sve kako bismo u kupu otišli korak dalje od polufinala, koje je za nas već istorijski uspeh. Klub će napustiti samo ako mu stigne izvanredna ponuda, kakva se ne odbija – prenosi Grkinić.

Prema nezvaničnim saznanjima, interesovanje za Babovića postoji i preko okeana, odnosno u elitnom takmičenju Sjedinjenih Američkih Država.

A, šta i da li će se ostvariti, već je teže pretpostaviti. Momak kojeg je sportska javnost u minule dve godine više puta oblačila u dresove beogradskih večitih, selila u Nemačku i Italiju, već je svima priređivao iznenađenja – ostajao je na krovu i bio najbolji pojedinac čete sa Dušanovca.

Ostavite komentar