Журнал: Некадашња жеља Звезде међу “змајевима”, Живковић из Партизана близу

Дан пошто је Зоран Милинковић промовисан у новог тренера Вождовца, са крова шопинг центра у Заплањској улици одјекнула је нова „бомба“. Овога пута, ради се о играчу средине терена.

– Марио Божић, тридесетогодишњи интернационалац и репрезентативац Босне и Херцеговине, парафирао је шестомесечни уговор. Везиста који је играо за 11 клубова из седам различитих земаља, а који је стигао из грчког Панахаикија, без сумње представља најзвучније појачање досадашњег прелазног рокa – са великим задовољством потврдио је спортски директор, Зоран Перић:

Домаћа спортска јавност Божића најбоље памти у дресу Слована, односно из времена када је клуб из Братиславе, у квалификацијама за Лигу Европе, елиминисао Црвену звезду!

Тај двомеч је, штавише, Тузланина експресно учинио жељом Роберта Просинечког, побудивши и паралелно интересовање у Хумској – без реализације трансфера.

Вождовац је потписао и уговор до краја сезоне са Марком Павићевићем. Нападач (27), у досадашњој каријери је наступао за Таково, Севојно, ужичку Слободу, кипрски Етникос Ахна и чачански Борац.

Дан када се Партизан отиснуо у Турску, Змајеви су искористили да се устреме на још једног пролећног адута.

Иако још није осетио вештачку подлогу међу облацима, сва је прилика да би Марко Живковић могао да утврди бековску позицију Змајева, као позајмљени играч.

Изворни чланак: http://www.zurnal.rs/2014/01/21/nekadasnja-zelja-zvezde-medu-zmajevima-zivkovic-iz-partizana-blizu/index.html

Оставите коментар