Žurnal: Nekadašnja želja Zvezde među “zmajevima”, Živković iz Partizana blizu

Dan pošto je Zoran Milinković promovisan u novog trenera Voždovca, sa krova šoping centra u Zaplanjskoj ulici odjeknula je nova „bomba“. Ovoga puta, radi se o igraču sredine terena.

– Mario Božić, tridesetogodišnji internacionalac i reprezentativac Bosne i Hercegovine, parafirao je šestomesečni ugovor. Vezista koji je igrao za 11 klubova iz sedam različitih zemalja, a koji je stigao iz grčkog Panahaikija, bez sumnje predstavlja najzvučnije pojačanje dosadašnjeg prelaznog roka – sa velikim zadovoljstvom potvrdio je sportski direktor, Zoran Perić:

Domaća sportska javnost Božića najbolje pamti u dresu Slovana, odnosno iz vremena kada je klub iz Bratislave, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, eliminisao Crvenu zvezdu!

Taj dvomeč je, štaviše, Tuzlanina ekspresno učinio željom Roberta Prosinečkog, pobudivši i paralelno interesovanje u Humskoj – bez realizacije transfera.

Voždovac je potpisao i ugovor do kraja sezone sa Markom Pavićevićem. Napadač (27), u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Takovo, Sevojno, užičku Slobodu, kiprski Etnikos Ahna i čačanski Borac.

Dan kada se Partizan otisnuo u Tursku, Zmajevi su iskoristili da se ustreme na još jednog prolećnog aduta.

Iako još nije osetio veštačku podlogu među oblacima, sva je prilika da bi Marko Živković mogao da utvrdi bekovsku poziciju Zmajeva, kao pozajmljeni igrač.

Izvorni članak: http://www.zurnal.rs/2014/01/21/nekadasnja-zelja-zvezde-medu-zmajevima-zivkovic-iz-partizana-blizu/index.html

Ostavite komentar