Žurnal: Milovanović: Ni „p“ od penala nad Volkovim

(FOTO: V. Marković)

Ne toliko direktnim udarcima, ali svakako opasnim centaršutevima iz slobodnjaka – Dejan Milovanović, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, bio je minule nedelje, u dresu Voždovca, jedna od najvećih pretnji po gol Partizana.

Iako je donekle znao šta ga u novim uslovima čeka, ne krije razočaranje činjenicom da ishod (0:1) nisu kreirali samo izabranici dva mlada trenera.

– Ne opravdavam to, ali nije tajna da je blaga sudijska naklonost u ovakvim susretima uglavnom na strani Partizana ili Crvene zvezde. Zato smo na Vračaru, kao uslovno „manji” klub, na nezahvalniji položaj bili spremni od početka, ali nisam verovao da bi sudija u utakmici ogromne važnosti, u situaciji kad je Petrović igrao rukom, mogao da ostane nem. Morao je da reaguje. Sve se odvilo na dva metra od njega, sve se videlo i u prenosu!

Iskusni tobdžija je procenio i „spornu” situaciju na drugoj strani.

– Pratim šta se piše po novinama, pa je navodno jedanaesterac mogao da se sudi i zbog navodnog prekršaja Dragovića nad Volkovim. Duel dvojice igrača, međutim, nije nosio ni „p” od penala. Ta situacija ne može ni se poredi sa igranjem rukom.

Izvorni članak: http://www.zurnal.rs/2013/11/27/milovanovic-ni-p-od-penala-nad-volkovim/index.html

Ostavite komentar