Журнал: Миловановић и Михајлов остају у Вождовцу

Три године уназад, још од српсколигашких дана, навијачи Вождовца су на првим мечевима јесењег и пролећног дела упознавали бројна, нова лица на терену. Успех је постојао и пре, али би од ове јесени прича, ипак, требала да буде другачија!

– Већи део фудбалера који су пролећни део сезоне завршили на трећем месту, остаће са нама – истакао је Зоран Перић, спортски директор Вождовца.

– Званични разговори ће бити обављани ових дана, али… Готово сигурно да ћемо уочи дуела са Партизаном, у првом колу наредне трке, и даље рачунати на Дејана Миловановића, Милоша Михајлова, Владимира Јашића, Александра Васиљевића, Марка Павићевића, Мариа Божића, Марка Николића, Данила Секулића, Сашу Јовановића, Стефана Трипковића и Николу Тодорића! Јасно је да желимо континуитет, а у том смеру, потрудићемо се и да уговоре убудуће склапамо на најмање две године!

С друге стране…

– Волели бисмо да са нама остане и Стефан Бабовић, али су за то шансе минималне, а на излазним вратима је и Адам Марушић. Иако му уговор траје до наредног јуна, двадесетједногодишњи крилни нападач би, на обострану корист, ускоро могао да одлети у западну Европу… Са исте позиције, Никола Караклајић се враћа у Црвену звезду, а да ли ће бити нове позајмице, видећемо.

Изворни чланак: http://www.zurnal.rs/2014/06/15/milovanovic-i-mihajlov-ostaju-u-vozdovcu/index.html

Оставите коментар