Žurnal: Milovanović i Mihajlov ostaju u Voždovcu

Tri godine unazad, još od srpskoligaških dana, navijači Voždovca su na prvim mečevima jesenjeg i prolećnog dela upoznavali brojna, nova lica na terenu. Uspeh je postojao i pre, ali bi od ove jeseni priča, ipak, trebala da bude drugačija!

– Veći deo fudbalera koji su prolećni deo sezone završili na trećem mestu, ostaće sa nama – istakao je Zoran Perić, sportski direktor Voždovca.

– Zvanični razgovori će biti obavljani ovih dana, ali… Gotovo sigurno da ćemo uoči duela sa Partizanom, u prvom kolu naredne trke, i dalje računati na Dejana Milovanovića, Miloša Mihajlova, Vladimira Jašića, Aleksandra Vasiljevića, Marka Pavićevića, Maria Božića, Marka Nikolića, Danila Sekulića, Sašu Jovanovića, Stefana Tripkovića i Nikolu Todorića! Jasno je da želimo kontinuitet, a u tom smeru, potrudićemo se i da ugovore ubuduće sklapamo na najmanje dve godine!

S druge strane…

– Voleli bismo da sa nama ostane i Stefan Babović, ali su za to šanse minimalne, a na izlaznim vratima je i Adam Marušić. Iako mu ugovor traje do narednog juna, dvadesetjednogodišnji krilni napadač bi, na obostranu korist, uskoro mogao da odleti u zapadnu Evropu… Sa iste pozicije, Nikola Karaklajić se vraća u Crvenu zvezdu, a da li će biti nove pozajmice, videćemo.

Izvorni članak: http://www.zurnal.rs/2014/06/15/milovanovic-i-mihajlov-ostaju-u-vozdovcu/index.html

Ostavite komentar