Журнал: Михајлов у Казахстану, Партизан послао понуду за Бaбовића

ФОТО: О. Адемовски. Први пут, још од српсколигашких борби, костур Вождовца би током паузе требало да буде очуван. Истина је, међутим, и да ће му недостајати неколико кључних адута.

– Док је Стефан Бабовић на корак од преласка у Партизан, одакле му је стигла конкретна понуда, вероватно ћемо остати и без капитена, Милоша Михајлова. Извесно је да ће каријеру наставити у Казахстану, где је од 2011. до 2013. бранио боје Жеитсуа. Са њим смо одавно направили договор који му дозвољава да, у случају добре понуде, без проблема промени средину – преноси Горан Гркинић, технички директор Вождовца.

Као прва ласта, са Вождовца је у грчки Шкода Ксанти средином децембра одлетео крилни офанзивац Никола Бељић, а боје суперлигаша са Душановца на пролеће неће бранити ни више играча који јесенас нису уписали значајнију минутажу: дефанзивциМилош Обрадовић и Миодраг Стошић, везисти Александар Петровић, Душан Пантелићи Зоран Марушић и нападачи Огњен Дамњановић, Ненад Ињац и Драгољуб Анђелковић.

– У првом плану је довођење штопера, као и по два искусна везна и гол играча, а конкуренцију би могло да оснажи и неколико млађих фудбалера. До прозивке, заказане за 9. јануар, очекујемо два потписа. План је да у току прве радне недеље будемо комплетни.

Открио је Гркинић интересантан детаљ.

– После препоруке нашег бочног нападача, Давора Шкерјанца, обратили смо пажњу на бившег словенског репрезентативца, који игра на позицији десетке. Близу смо тога да разговоре са њим успешно приведемо крају!

Извор: http://zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/11778/vozdovac-mihajlov-u-kazahstanu-partizan-poslao-ponudu-za-babovica

Оставите коментар