Žurnal: Mihajlov u Kazahstanu, Partizan poslao ponudu za Babovića

FOTO: O. Ademovski. Prvi put, još od srpskoligaških borbi, kostur Voždovca bi tokom pauze trebalo da bude očuvan. Istina je, međutim, i da će mu nedostajati nekoliko ključnih aduta.

– Dok je Stefan Babović na korak od prelaska u Partizan, odakle mu je stigla konkretna ponuda, verovatno ćemo ostati i bez kapitena, Miloša Mihajlova. Izvesno je da će karijeru nastaviti u Kazahstanu, gde je od 2011. do 2013. branio boje Žeitsua. Sa njim smo odavno napravili dogovor koji mu dozvoljava da, u slučaju dobre ponude, bez problema promeni sredinu – prenosi Goran Grkinić, tehnički direktor Voždovca.

Kao prva lasta, sa Voždovca je u grčki Škoda Ksanti sredinom decembra odleteo krilni ofanzivac Nikola Beljić, a boje superligaša sa Dušanovca na proleće neće braniti ni više igrača koji jesenas nisu upisali značajniju minutažu: defanzivciMiloš Obradović i Miodrag Stošić, vezisti Aleksandar Petrović, Dušan Pantelići Zoran Marušić i napadači Ognjen Damnjanović, Nenad Injac i Dragoljub Anđelković.

– U prvom planu je dovođenje štopera, kao i po dva iskusna vezna i gol igrača, a konkurenciju bi moglo da osnaži i nekoliko mlađih fudbalera. Do prozivke, zakazane za 9. januar, očekujemo dva potpisa. Plan je da u toku prve radne nedelje budemo kompletni.

Otkrio je Grkinić interesantan detalj.

– Posle preporuke našeg bočnog napadača, Davora Škerjanca, obratili smo pažnju na bivšeg slovenskog reprezentativca, koji igra na poziciji desetke. Blizu smo toga da razgovore sa njim uspešno privedemo kraju!

Izvor: http://zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/11778/vozdovac-mihajlov-u-kazahstanu-partizan-poslao-ponudu-za-babovica

Ostavite komentar