Журнал: Лалатовић – Ни Мурињо не би направио чудо у овим околностима

Потврда јулских наговештаја да би Змајеви могли да попуне празнину која је настала када је кулски Хајдук био приморан да напусти српсколигашки караван, на Вождовац је стигла десет дана пре почетка трке.

До тада трећепласирани прволигаш, није има времена поштено ни да прослави – селекција је морала да се допуни експресно, последњим играчима са фудбалског тржишта.

– Када сам долазио у клуб, још увек без идеје да се на мала врата можемо прикључити елити, желео сам да у њему остане макар део прволигашког дрим–тима. Уверен сам и данас да бисмо уз нападача Хаскића, штопера Остојића и голмана Поповића били хит суперлигашке јесени. После једногодишње паузе, Миловановићу је требало доста рада да се врати у форму, а време је било потребно и Бабовићу, који претходно није играо шест месеци. Са мора је улетео на терен – рекао нам је тренер Вождовца Ненад Лалатовић.

То није све.

– Обрадовић је последњих пола године радио са омладинцима Рада, Вељовић имао седам–осам килограма вишка, Ђорђевић дошао из Баната који је испао из лиге… За Марушића готово да нико није ни чуо док головима које је дао Војводини, Јавору и Црвеној звезди није скренуо пажњу на себе. Сада га тражи пола лиге, што мени као тренеру причињава посебно задовољство.Сумњам да би у датим околностима и Мурињо могао да направи чудо. Ипак, када видимо да су испод нас клубови као што су крагујевачки Раднички или ужичка Слобода, да нас од Напретка дели само бод, а од седмопласираног Чукаричког две победе… Морамо да будемо и задовољни – нагласио је 36–годишњи стручњак.

Изворни чланак: http://www.zurnal.rs/2013/12/21/lalatovic-ni-murinjo-ne-bi-napravio-cudo-u-ovim-okolnostima/index.html

Оставите коментар